Poput svoje slavne majke: Iako joj je tek 14, već glumi s najvećim imenima Hollywooda

Piše: Redakcija

Foto: AFP

U novom filmu „Dumbo“ reditelja Tima Burtona, osim Colina Farrella, Dannyja DeVita, Michaela Keatona i Eve Green, publika će gledati i 14-godišnju Nico Parker.

Njeno pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju i zanimanje fotografa, ali i slučajnih prolaznika, jer je Nico slika i prilika svoje slavne i prelijepe majke, popularne britanske glumice Thandie Newton.

Inače, Nico u “Dumbu” glumi Farrellovu kćerku.  

View this post on Instagram

@hollywoodreporter 💙💙💙

A post shared by Nico (@nicoparkerofficial) on

– Mama mi nije davala glumačke savjete. Nisam ih niti tražila. Htjela sam da ovo bude samo moje iskustvo, a i sama pomisao da bih trebala biti dobra poput Thandie bila mi je previše stresna, jer bolje od nje – nema – rekla je Nico o svojoj prvoj ulozi.

Glumica Newton, koja je prve godine života provela u Zambiji, preselila se s porodicom u Veliku Britaniju kad je imala samo tri godine. Također, zbog svog porijekla Thandie  je nailazila na diskriminaciju. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti