Beauty čas Cindy Crawford: Ovako ćete sakriti podočnjake

Piše: Redakcija

FOTO: IG

Slavna manekenka i jedna od najljepših dama svih vremena, Cindy Crawford kako su je mnogi “krunisali” 90-tih godina prošlog vijeka, oduvijek je plijenila pažnju svojim besprijekornim izgledom. Tokom slavnih dana, kada je žarila i palila svjetskim modnim pistama, Cindy nisu bile potrebne razne kreme i tretmani kako bi istakla svoju ljepotu. Međutim, od kada se nalazi u zasluženoj “penziji”, manekenka često u video blogovima voli pokazati izbor kozmetike kojim održava svoju kožu. Slavna manekenka za Vogue je otkrila trikove pomoću kojih otklanja jutarnje tragove podočnjaka, i pokazala koju vrstu kozmetike svakodnevno koristi kako bi svoje lice sačuvala svježim.


Sasvim običan dan Cindy započinje nanošenjem seruma iz njene anti-age beauty linije “Meaningful Beauty”, nakon čega na lice nanosi posebnu krenu iz iste kolekcije. Kada je riječ o šminkanju, neizostavan je puder “By Terry”, uz malo korektora ispod očiju, a cijeli tretman upotpunjuje “NARS” korektorom na hiperpigmentirane dijelove kože. njen omiljeni puder “Chanelov Healthy Glow” sa zaštitnim faktorom predstavlja jedan od proizvoda koji se već ustalio u njenoj upotrebi. Kada je riječ o sjeni, tu je neizostavna “Charlotte Tilbury”.

Manekenka tvrdi kako se godinama sve manje šminka, a pažnju je posvetila preparativnoj kozmetici, dodavši kako sve više koristi kremaste teksture šminke, dok je puder u prahu odavno izbacila iz upotrebe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti