Kćerka Šabana Šaulića očajna: Nakon očeve smrti danima ne izlazi iz kuće

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnXEhTVAE1g/

Nakon smrti legendarnog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića koji je prije mjesec dana nastradao u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, porodica jednog od najomiljenijih muzičara estradne scene već danima ne napušta svoj dom, a među njima, najneutješnija je Šabanova kćerka Ilda. Prema riječima izvora bliskog porodici Šaulić, Ilda još uvijek ne može da se pomiri s činjenicom smrti svoga oca, zbog čega je njen suprug Bojan angažovao life coucha koji svakoga vikenda razgovara sa njom.

-Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi life cocuh. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi prijeko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred ljeto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu- izjavio je izvor blizak porodici Šaulić.

Isti izvor tvrdi kako je nakon Šabanove smrti njegov sin Mihajlo preuzeo ulogu “glave porodice” i brine se o svojoj majci i sestrama. Zbog iznenadne očeve smrti, Mihajlo je bio prinuđen odgoditi svoju svadu za kraj naredne godine, a njegovu odluku podržala je buduća supruga kao i njegova majka i sestre.

Pročitajte još