Chris Hemsworth je najslađi heroj i mi imamo dokaz za to!

Piše: Redakcija

Chris Hemsworth je jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, ali najvažnija uloga u njegovom životu je daleko od kamera: a to je biti tata. Glumac se neko vrijeme udaljio od showbussinesa da bi se posvetio svojoj porodici – supruzi Elsi Pataky i njihovoj maloj djeci Indiji, Tristanu i Sashi – pokazujući da je njegova ljubav prema porodici važnija od bilo koje uloge.

Prije nekoliko godina, par se preselio u Australiju, rodnu zemlju glumca, gdje su pronašli idealno mjesto za život. Među predivnim pejzažima i rajskim zalascima sunca, glumci podižu svoju porodicu. Nema sumnje da je Chris uzorni otac i ove fotografije pokazuju njegovu najslađu stranu.

Chris Hemsworth is a family man

Gledanje ovih fotografija je dovoljno da shvatimo da je porodica njegov prioritet, a iza tog ekstremnog momka kojeg vidimo na velikom ekranu stoji jedan veoma ljubazan čovjek.

Chris Hemsworth enjoys quality time with his kids

Njihova djeca su mu najbolje društvo

Način na koji par uživa u australijskom pejzažu i kulturi ukazuje na najbolju verziju glumca, koji je izuzetno zaštitnički nastrojen za svoje troje djece.

Chris Hemsworth and Elsa Pataky

Odličan par

Par je jedan od najupečatljivijih jedinstvenih parova u filmskoj industriji i, kada imaju slobodno vrijeme u svom uskom rasporedu, ne oklijevaju da podijele zabavne fotografije njihovog kvalitetnog vremena provedenog zajedno.

Chris Hemsworth fishing with his son

Glumac i njegova djeca imaju vrlo posebnu vezu i čak dijele iste hobije, kao što je ribolov. Na ovoj slici vidimo oca i sina na rubu plaže koji uživaju u nezaboravnom popodnevu.

Chris Hemsworth and Elsa Pataky have a great family

Chris Hemsworth exercising with his kids

Elsa i Chris vole fitnes, i to je nešto što su prenijeli na svoju djecu. Nije rijetkost da ih vidimo na Instagramu u teretani ili na plaži prakticirajući svoje teške rutine vježbanja – ponekad čak i uz dodatnu težinu djeteta ili dvoje!

Vrlo zabavan i nježan čovjek

Chrisu se ne divimo samo zbog činjenice da je super zgodan. On također voli pokazati svojim fanovima svoje porodične trenutke. On radi sve: tata, suprug, superheroj, ljubitelj životinja i zabavan tip!

Chris Hemsworth and Elsa Pataky don't get tired of showing their love

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti