Glumica tek sada priznala kako je podnijela javni prekid s Tomom: Bila je trudna, a on već otišao u zagrljaj Gisele Bundchen

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BvuyAeLpzmq/

U novom ličnom eseju Bridget Moynahan ispričala je u javnosti o vremenu kada je bila trudna s NFL zvijezdom Tomom Bradyjem, nakon čega su se oni razišli. Zvijezda NFL-a započeo je novu vezu sa supermodelom Gisele Bundchen, te je na taj načun Moynahanovu trudnoću načinio interesantnom tabloidima, što za nju nije bilo ni malo lako u tom periodu.

– Biti trudan i iščekivati bebu su tako intimni trenutci – otkrila je u svojoj novom eseju „Our Shoes, Our Selves“ koji je napisala za People.

– Imala sam automobile koji su me pratili, ljude koji su se skrivali u grmlju ispred moje kuće. Kao majka imaš potrebu samo da zaštitiš svoje dijete. Takvu pažnju jednostavno osjećaš kao prijetnju – dodala je.

Glumica se također u jednom od intervjua 2008., za Harper’s Bazaar također osvrnula na svoju trudnoću.

– Prolazeći kroz to traumatično vrijeme slomljenog srca, a zatim i trudnoće, preokrenuo mi se cijeli život naopako i iznutra i prema vani i samo sam ostajala bez daha. Ali sam se izvukla iz toga. Bila sam toliko potresena. Ali sada imam dijete i to je najbolja stvar na svijetu – kazala je.

Moynahan i Bradi bili su zajedno od 2004., pa sve do 2006., ali i dalje razgovaraju zbog njihovog sina Jacka koji sada ima 11 godina.

Tom i ja smo donijeli odluku da zajedno odgajamo dijete i oboje smo našli partnere koji ne samo da nas podržavaju oko tog djeteta već vole naše dijete kao da je njihovo. Mislim da ne možete tražiti više od toga. Moj sin okružen je ljubavlju – napisala je glumica u svom eseju koja je već tri godine udata za biznismena Andrewa Frankela.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Bundchen je također dala svoju perspektivu Moynahanove trudnoće u svojoj knjizi, „Lekcije: Moj put do smislenog života“, koja je objavljena prošle godine. Otkrila je da Moynahan očekuje dijete s Bradyjem dva mjeseca nakon što je ona počela izlaziti s njim.

– Osjećala sam da je moj svijet okrenut naopako. Nepotrebno je reći da to nije bilo lako. Ali to je bilo vrijeme koje je donijelo toliko rasta – napisala je, iako nije zvala Moynahan po imenu.

Ona je, međutim, nazvala Bridget i Tomovog sina Jacka “blagoslovom” i tretira ga kao svog vlastitog.

– Htjela sam biti tamo za Jacka i Toma, i učiniti sve što mogu da stvorim stabilnost u njihovim životima, i pomognem im da imaju blisku vezu – rekla je ona.

Pročitajte još