Lifestyle

Emela Burdžović: Ljubav u Parizu

 

Ako je suditi po objavama na njenom Instagram profilu, Emela Burdžović, jedno od najprepoznatljivijih TV lica, voditeljica N1 televizije, uživa u novoj ljubavi. Naime, ona se s partnerom Damirom nalazi u Parizu, a obilazak znamenitosti im je, čini se, prioritet. 

– Obilazak grada na električnim romobilima. S tobom je sve drugačije i posebno – napisala je Emela ispod jedne od fotografija iz glavnog grada Francuske. 

Podsjećamo, Emela je nedavno za naš magazin govorila o novoj ljubavi. 

– O novoj ljubavi nisam razmišljala, niti sam je tražila. Bila sam sretna i mirna sa svojim životom, djetetom i poslom, ali ljubav vas ne pita. Jednostavno se desi. Uživam, sretna sam i po prvi put volim bez ikakvih opterećenja, presija, težnje da ispunim bilo čija očekivanja izuzev svojih – oktiva nam Emela dodajući da se ne opterećuje time da li će to trajati zauvijek.

View this post on Instagram

Je t'aime #paris #love

A post shared by emela 🙈🙉🙊 (@emelaburdzovic) on

O svom pažljivom, divnom i zgodnom Damiru, Emela nije htjela mnogo otkrivati. Kaže da je običan, stvaran, sa stvarnim životom.

– O njemu ne mogu mnogo govoriti, jer ako sam se ja odlučila eksponirati ne znači da moraju i ostali ljudi u mom životu – navodi. 

Iz braka koji je iza nje, Emela ima devetogodišnju kćerku Nađu za koju često ističe da je njen najveći uspjeh.

View this post on Instagram

#notredame #paris #love #sunshine🌞

A post shared by emela 🙈🙉🙊 (@emelaburdzovic) on