Američka pjevačica priznala: Izbacivši iz ishrane ribu, ugljikohidrate, meso i alkohol ugrozila sam svoje zdravlje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt7qns6gUVs/

Muzička diva Byonce uskoro će promovirati dokumentarni film koji će govoriti o njenom spektakularnom nastupu na muzičkom festivalu “Coachelli” održanom 2018. godine. Film koji će biti emitovan na kanalima produksijske kuće “Netflix” govorio o višemjesečnim pripremama za njen konceret. Upravo je ovaj nastup za Beyonce bio prilično naporan, a zbog rigorozne dijete kojoj se podvrgla kako bi svoju liniju dovela u red, pjevačica je ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

-Kako bih došla do željenog izgleda, sebi sam odredila da neću jest hljeb, šećer, ugljikohidrate, mliječne proizvode, meso, ribu i alkohol- izjavila je Beyonce, koja se podvrgla rigoroznoj dijetzi samo nekoliko mjeseci nakon što je rodila blizance Sir i Rumi.

U filmu koji nosi naziv “Homecoming” Beyonce je otkrila kako je izgledao postporođajni proces, život okružen velikom porodicom i željom da se što prije vrati na scenu. Pjevačica je priznala kako je svojevremeno mogla vježbati i po 15 sati dnevno, ali su je roditeljstvo, kao i godine, spriječili u namjeri da se što prije vrati svojim nastupima.

-Napravila sam si ogromni pritisak, ali sam iz toga naučila i lekciju. Nikada se više neću tako mučiti. Osjećam se kao nova žena u ovom poglavlju mog života i više ne pokušavam biti ono što sam bila. To je najljepše što ti djeca donesu taj stav- ispričala je Beyonce.

Publika će u narednih nekoliko dana biti u prilici pogledati dokumentarac u cjelosti, dok će u isto vrijeme, Beyonce nastaviti pripreme za sljedeće nastupe koji se očekuju u narednih nekoliko sedmica.

Pročitajte još