Glumica izdaje autobiografiju prepunU potresnih priča: Život obilježen nasiljem i narkoticima

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqyrjjWgmVi/

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge i boli. Prema riječima izvršne urednice magazina “Harper”, Jennifer Barth, knjiga koja govori o životu slavne glumice, na jedinstven način opisuje život koji su obilježile česte selidbe, sukob njenih roditelja, a na kraju, i očevo samoubistvo. Glumica koja je veoma mlada napustila školu i otisnula se na put bez povratka, u knjizi je po prvi put govorila o problemima s narkoticima koji su obilježili njen život, te kako je sve počelo. Fanovi glumice u knjizi će još moći otkriti zbog čega je Demi imala traume nakon očeve smrti, te zbog čega je njena majka, koja je zbog vožnje u pijanom stanju često hapšena, imali napade panike zbog koji je često u rastrojenom psihičkom stanju, izazivala požare.

U knjizi pod nazivom Inside Out”, koja će se na policama knjižara naći početkom septembra, glumica se dotakla svojih bračnih uspona i padova, te kako je upoznala svog prvbog muža, Freddyja Moorea, Brucea Willisa sa kojim ima troje djece, i Ashtona Kutchera sa kojim je u braku provela 7 godina.

-“Inside Out” je prije svega ženska priča, to je priča o ženi koja je slučajno postala jedna od najpoznatijih glumica svih vremena. Mislim da će čitaoci biti iznenađeni ovom knjigom- izjavila je urednica “Harpera” Jennifer Barth, dodavši kako je ovo na kraju, divna priča o usponima i padovima.

Pročitajte još