Brigitte Macron: Ponovo nosi omiljenu haljinu ali u drugoj boji

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Povodom 500.godišnjice smrti italijanskog umjetnika Leonarda da Vincija francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron su zajedno s italijanskim predsjednikom Sergiom Mattarellom i njegom kćerkom Laurom Mattarellom posjetili dvorac Clos Luce u francuskom gradiću Amboise, u kojem je živio i radio da Vinci.

https://www.instagram.com/p/Bw9Xg5nH9VL/

Za ovu prigodu francuska prva dama Brigitte Macron obukla se veoma elegantno pazeći na svaki detalj. Ostala je vijerna svom stilu i ovoga puta, pa je obukla haljinu koja naglašava noge. I ovoga puta birala je svoj omiljeni brend Louis Vuitton kojeg najčešće nosi na javne događaje, ali i u privatne svrhe. Cjelokupno izdanje Macron je kompletirala crnim kaputom, crnim srnim salonkama od brušene kože te crvenom poslovnom torbicom s crnim ručkama.

Zanimljivo je da je istu haljinu u drugoj boji prva dama već ranije nosila, prilikom posjete jordanske kraljice Ranije i kralja Abdulaha II, Francuskoj. Macron je tada haljinu u tamnoplavoj boji kompletirala parom stiletto cipela od brušene kože koje su nijansom u potpunosti odgovarale odabiru haljine.

Emmanuel Macron i Brigitte Macron / AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti