Da li vas i dalje voli: Preispitajte vašu vezu

Piše: Redakcija

Ponašanje vašeg partnera tokom veze sve više se mijenja, vi ste i dalja ta osoba koja vuče sve konce i vezu drži pod kontrolom. Trudite se više, ali od partnera ne dobijate potrebnu podršku. Ukoliko želite saznati da li vas vaš partner i dalje voli, bilo bi dobro da preispitate neke od sljedećih faktora.

Stalno je zauzet

U vezi ste sa nekim ko vas stvarno i iskreno voli, i naravno da ćete željeće da sa vama provodi što više vremena. To ne znači 24 sata dnevno, ali je činjenica da koliko god da je zauzet, partner koji vas voli će naći makar malo vremena za vas.

Vaš partner ne želi da vas upozna sa prijateljima i porodicom

Nemojte da očekujete da vas posle tri dana veze predstavi svim svojim najbližim ljudima, ali ako ste u dužoj, ozbiljnoj vezi, trebalo bi da vas upozna sa ljudima koje voli.

I dalje nema apsolutno povjerenje da vam otvoreno govori o sebi i svojoj prošlosti

Pokušali ste sa partnerom da razgovarate o njegovoj prošlosti, a on oklijeva i ne želi da vam se otvori, vjerovatno ima problem sa tim da vjeruje ljudima. U tom slučaju, sasvim je u redu da mu date malo vremena, ali ako ni poslije dužeg vremena ne želi da vam se otvori, nemate baš šta da tražite sa takvom osobom u vezi.

Vi ste uvijek glavni organizator

I jedna i druga strana bi trebale da se jednako trude u vezi. Veza je dvosmjerna ulica, tako da ni planiranje sastanaka ne bi trebalo da padne isključivo na vas.

Nema vas u svojim planovima za budućnost

Kada je riječ o vašim planovima za budućnost, rijetko kada vas uključuje u to? Ako vas zaista voli, trebalo bi da govori o vašoj zajedničkoj, a ne samo svojoj budućnosti.

Ostao je u kontaktu sa bivšom

Ne postoji ništa loše što neko ostane u pristojnim i dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Ali, ako se redovno ili veoma često čuje sa njima, to baš i nije dobar znak za vašu vezu.

Pročitajte još