Koja je tajna uspješne veze?

Piše: Redakcija

Ako ste u dugoj vezi, onda ste već primijetili da se mnoge stvari mijenjaju, a neke ostaju potpuno iste. Neki parovi upadnu u toksičnu rutinu, a drugi pomažu jedno drugom rasti i razviti se u što bolju verzije sebe.

Parovi koji žele opstati i održati vezu zdravom te funkcionalnom redovno potiču jedno drugo da je važno imati život i izvan veze. Puno parova upravo ovdje napravi pogrešku, misleći da moraju provoditi mnogo vremena sa svojim partnerom i fokusirati se samo na njega.

Kada se parovi previše oslanjaju jedno na drugo, onda smanjuju krug ljudi oko sebe i stvaraju sebi problem s tim što će nakon nekog razdoblja jedno od drugog tražiti da ispune sve potrebe koje imaju, naprimjer željet će jedno u drugom pronaći i prijatelja i partnera i sve ono što propuštaju jer su u vezi. Parovi se trebaju fokusirati na poticanje jedno drugog na održavanje veza, poslova i života izvan veze kako bi imali što bolji odnos jedno s drugim.

Zdravi parovi imaju naviku da probleme rješavaju odmah i bez prešućivanja detalja te nikada ne dopuštaju da se ljutnja ne gomila između njih.

Uspješni parovi također znaju da je važno svako malo otići na izlet, izmisliti neku aktivnost, probati novu pozu u seksu, volontirati ili otići u neki novi restoran. Sve te sitnice su ono što održava vezu uspješnom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti