Zavedite milionera: Ova tri savjeta otkrit će vam i kako

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwwNOr_HvQz/

Blogerica Anna Bey putem Youtube kanala “School of Affluence” već nekoliko godina savjetuje dame na koji način treba da se ophode prema muškarcima. Ona nije samo modna blogerica koja se bavi isključivo “krpicama” već neko ko zna šta je djevojkama potrebno da budu primjećene u društvu, kako da se ophode prema muškarcima i budu primjećene od strane onih malo “dubljeg” džepa. U tri koraka, Anna je objasnila koja su to pravila potrebna da se ispoštuju da bi neki bogati muškarac “bacio oko” na vas.

Prvi korak: Samopouzdanje

-Samopouzdanje je jako bitno. Žena sa samopouzdanjem ne može da ostane neprimjećena u društvu- naglasila je blogerica. Ona dodaje da treba biti pažljiv kada je samopouzdanje u pitanju, jer ako pretjerate, stvorit ćete kontraefekat.

Drugi korak: Ljepota

-Mnogo je lijepih i zgodnih žena, ali nema puno elegantnih, a elegancija je ono što posebno privlači muškarce iz visokog društva- ističe Bey.

Treći korak: Ženstvenost

Blogerica tvrdi da muškarce ne privlači više toliko seksepil koliko ono “nešto” drugo što će im zapeti za oko. Ona dodaje da je ženstvenost nešto što svaku ženu čini posebnom i što će privući ozbiljne muškarce.

Pročitajte još