Horoskop: Žena rođena u znaku Bika voli lijepe muškarce

Piše: Redakcija

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Blistate od zadovoljstva. Ljubavna sreća pokreće vas na nove životne poduhvate. Veza proživljava pravi preporod. Ako ste sami, na pragu ste nove ljubavi.

Posao: Znate u čemu ste griješili, šta treba izbjegavati, šta prihvatiti. U prilici ste da počnete novi posao, koji će poboljšati materijalnu situaciju. Izvrsno se snalazite.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Sazrelo je vrijeme da voljenoj osobi otkrijete šta vam leži na srcu. Ako skrivate istinu, partner može doći do krivih zaključaka. Ako ste sami, slijedi novo poznanstvo.

Posao: Vaša specifična narav od velike je pomoći. Ipak, morate premostiti određene zamke. Najvažnije je da budete ustrajni i da ne odustanete pred samim ciljem.

Zdravlje: Čitajte, šetajte, opustite se.

Osvojite je: Žena rođena u znaku Bika voli lijepe muškarce. Da bi joj se neko dopao, treba da je, prvenstveno, fizički privuče. Najviše voli da muškarac bude taj koji će joj prići, ali nije ni od onih koje će čekati da neko počne da je zavodi. Potencijalnog partnera će prethodno dobro proučiti i posmatrati. Kod ove dame glava i srce nikako nisu u svađi. Prvo “konsultira” zdrav razum, pa se tek onda zaljubi. Malo je vjerovatno da će zavoljeti osobu koja će je iskorištavati. Za Bikicu nisu burne veze, pa će se istinski zaljubiti jedino u muškarca koji će joj pružiti nježnost, miran, spokojan život. Svako ko donosi probleme, bit će eliminiran iz njenog života. Veoma je ljubomorna na svaku ženu koja priđe njenom voljenom.

Ako je iznevjeri voljena osoba, postaje pravi razjareni bik, vratit će žestoko, kako samo ona to zna.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Osjećate šta znači ljubav voljene osobe. Posebno je vikend pun prilika za uživanje. Ako želite početi nešto novo, uzvratite osjećanja potencijalnom partneru.

Posao: Pred vama su zahtjevne obaveze ili će vam se samo činiti da sporo napredujete. Neke ideje su neostvarive, pa je najuputnije da sačekate neku povoljniju priliku.

Zdravlje: U odličnoj ste formi.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Otežano uspostavljate balans između obaveza i ljubavi. Sve češće osjećate se uskraćeni za emocije i nepotrebno dramatizirate. Tražite puno, dok sami pružate nedovoljno?!

Posao: Dobro zasučite rukave, pogotovo što vam je energija u usponu. Izvrsno se snalazite u timskom radu. Imate šansu da ostvarite plan i riješite materijalne probleme.

Zdravlje: Odlično, u sve ste boljoj kondiciji.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Slijede zanimljivi susreti, novo životno iskustvo. Raspoloženi ste za ljubav, a opuštanje očekujete posebno za vikend. Moguća je nova veza ili učvršćenje postojeće.

Posao: Sedmica je izvrsna za miran rad, profesionalno usavršavanje, te strpljivo čekanje prilike za akciju, koja dolazi potkraj sedmice. Motivirani ste i puni novih ideja.

Zdravlje: Relaksirajte se svakodnevno.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Partner kao da “šestim čulom” osjeća šta vam treba. Silno ste zahvalni zbog toga i ne propuštate priliku da mu, na najljepši način, uzvratite. Bezbrižni ste.

Posao: Vrijeme je da se okrenete sebi i potražite odgovore na pitanje kamo idete. Nemojte se oglušiti na unutarnji glas, koji vam govori da nešto morate mijenjati.

Zdravlje: Izgledate svježe, puni ste energije.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Opustite se i uživajte. Ne ljutite se na sebe ako ste popustljivi prema partneru. Ne brinite, neće to zloupotrijebiti. Naprotiv, raduje se vašoj potrebi za nježnostima.

Posao: Nema razloga da osjećate grižnju savjesti, zato što ponekad ne mislite na posao. Ako zbog toga nešto i “propadne”, ne brinite, neće se odraziti na finansije.

Zdravlje: Pomalo umorni, ali sretni i zadovoljni.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Osjećate se izvrsno, raspoloženi ste za ljubav, želite voljenoj osobi ispuniti svaku želju. Ako ste sami, sa jednom osobom uspostavit ćete pomalo neočekivanu bliskost.

Posao: Postoji niz povoljnosti za traženje svojih prava, povećanje plaće, veće učešće u odlučivanju. Polako, ali sigurno, rješavate i određene materijalne probleme.

Zdravlje: Slobodno vrijeme provedite u prirodi.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Nemate više osjećaj da za vas nema prave osobe. Dolazite u mirnu i sretnu ljubavnu fazu. Oluja je iza vas, volite i voljeni ste više nego ikada. Na probleme zaboravite.

Posao: Dolazi izuzetna ponuda za novo radno mjesto ili honorarni posao, uz lijepu zaradu. Odmjerite razloge “za i “protiv”, ali ovako dobra šansa se ne propušta.

Zdravlje: Više kretanja otklanja umor.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Slijedi susret za kojim čeznete, pa će vam se činiti da su problemi nestali, kao da ih nikada nije bilo. Zaljubljeni ste, slijedi preokret, o kakvom niste sanjali.

Posao: Zaradit ćete ili dobiti priličnu svotu novca. To je prilika da dugoročnije planirate, da s više optimizma gledate ka budućnosti i razmišljate o važnim odlukama.

Zdravlje: Svi primjećuju da sjajno izgledate.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Imate šansu da se pomirite s voljenom osobom i/li da riješite nesporazum. Ako ste sami, u nagovještaju je nova ljubav. Slijedite instinkt i nećete pogriješiti.

Posao: Primit ćete povoljnu vijest. Dobro znate šta možete očekivati od posla koji vam se nudi. Bliska osoba pomoći će vam da znatno poboljšate materijalnu situaciju.

Zdravlje: Kvalitetan san od velike je važnosti.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: I pored male krize, u prilici ste da provedite mnogo vremena s voljenom osobom. Tokom vikenda rješavate dilemu ili nesuglasice, završavate u strastvenom zagrljaju.

Posao: Slijedi odlučujući razgovor, što predstavlja pravi trenutak da shvatite na koga se možete osloniti i kojim putem trebate dalje ići. Prihvatite poziv za poslovno putovanje.

Zdravlje: Energija je u porastu.

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti