Poznati rocker pohvalio Karleušu: Na trenutak me je postidila, čak je rekla da sam dobar frajer

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqAsGedAF9b/

Novi član muzičkoh shov programa “Zvezde Granda”, poznati rock muzičar i bivši član benda “Generacija 5”, Đorđe David, upuitio je salve hvalospjeva na račun Jelene Karleuše, o kojoj je prije nego je postao dio žirija, imao veoma opriječno mišljenje. Brojni obožavaoci njegovog rockerskog glasa, bisi su iznenađeni kada su u medijima saznali da će se upravo on naći među članovima žirija emisije, čij sadržaj i nije baš bio blizak njegovoj dosadašnjoj muzičkoj karijeri. Odmah nakon emitiranja prvih epizoda, David je ušao u brojne rasprave sa Jelenom Karleušom zbog čega je atmosfera tokom emisije u nekoliko navrata dolazila do usijanja. Ipak, strasti su se smirile, a Jelena i Đorđe postali su jako bliski.

-Ukapirao sam da sve preko noći može da se promijeni. Počeo sam da se osjećam glupo. Moj dolazak u “Grand” pokazuje koliko sam u glavi evoluirao- ispričao je rocker za srbijanske medije.

On je priznao da je dugo vremena bio jako “zategnut” te nije pružao šansu za drugačije mišljenje, posebno kada je riječ o vrsti muzike kojom se nikada ranije nije bavio. Pjevač je dodao da je tek sa svojih skoro 50 godina, shvatio šta je poenta, i da više nije “zadrt” kao obični “pubertetlija”.

Potom se ponovo dotakao lika i djela Jelene Karleuše koju smatra pravim profesionalcem, nazvavši je “ozbiljnim ludakom” u svom poslu.

-Kad moj oponent postane majka, prestajem da ga gazim. Tako je bilo i sa Karleušom. Ona osjeti krv kao ajkula na 100 kilometara, ali mi je uprkos tome dobronamjerno prišla, čak me je najavila u novinama. Postidila me je tim crvenim tepihom koji je bacila ispred mene. Rekla je da umjesto Ace Lukasa u žiri dolazi mnogo dobar frajer. To je veći efekat napravilo nego da mi je zviznula šamarčinu i nazvala me smradom koji joj je došao na crtu. Zbog te njene mudrosti i širine osjetio sam se postiđeno. Poslije ovoliko vremena provedenog sa njom i Popovićem, mogu da kažem da su oni ozbiljne drugarčine i sjajni profesionalci- izjavio je muzičar.

Pročitajte još