Vrckasta Meryem: Da li su haljine primjerene za mjesec ramazan

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Meryem Uzerli baš kao i njena Hurem,  zna kako podići prašinu. Prošle godine u Cannesu je svima pokazala da voli botoksirati lice, i ubrizgavati filere, a ove da preferira provokativne haljine. Nakon što se prošetala crvenim tepihom u prozirnoj haljini marke Maison Esthere Maryline, nije trebalo proći dugo da se oglasi njena publika na društvenim mrežama. Da je podijeljena dalo se vidjeti već u prvim komentarima.

– Meryem ispod haljine nosi plavi korzet, koji više podsjeća na brazilske gaćice. Njena pozadina je potpuno gola – bacaju otrovne strelice neki od fanova. Ulje na vatru dolijevaju konzervativci pa zaključuju da ovako provokativan izgled nije trebala promovirati u mjesecu ramazanu.

Ovu haljinu je na današnjem pojavljivanju, te ponovo izazvala kontoverze: 

https://www.instagram.com/p/BxjtLmInGiR/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti