Izgleda neprepoznatljivo: Od nekada najatraktivnije žene svijeta, ostali su samo kilogrami viška

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvrbmilBQbf/

Jedna od najatraktivnijih i najseksipilnijih žena svijeta po izboru magazina “FHM”, Kelly Brook već godinama unazad, povukla se u ilegalu, a posljednje gotografije koje su osvanule u javnosti demantiraju sve ono što su nekada o njoj govorili. Atraktivna brineta, snimljena je nedavno kako se odmara na jednoj jahti, a oni koji su upoznati sa njenim ranijim izadnjima tvrde, kako se prelijepa voditerljica i manekenka pretvorila u gojaznu ženu koja se ne odvaja od kuhinje.

https://www.instagram.com/p/BxzsgVUH_Mz/

I sama Kelly, priznala je nedavno da se prilično ulijenila od kada se povukla iz showbizza, a posao koji je prilično zanemarila, od nje je stvorio jednu lijenu djevojku. Ona je prije više od godinu dana poslušala savjete svog dečka, Jeremyja Parisija i započela operaciju gubitka suvišnih kilograma.

https://www.instagram.com/p/BtGBeqPhn5g/

-Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam ozbiljno razmišljati šta bih sama mogla napraviti po tom pitanju. Ulijenila sam se i opustila- priznala je svojevremeno Brook dodavši kako je glavni razlog zbog kojeg je nabacila nekoliko kilograma viška, bila depresija i opšte nezadovoljstvom i demotivacija.

https://www.instagram.com/p/BxQBH1Thwf1/

Pročitajte još