Čarolija u jednom potezu: Alessandro „Striplac” stigao u BiH

Piše: Redakcija

Regionalni tim vodećeg svjetskog brenda za njegu ruku, stopala i uljepšavanje noktiju “Alessandro” prošle srijede u restoranu „Four Seasons” u Sarajevu predstavio je revolucionarni „Striplac”, u svijetu jedinstveni lak za nokte koji traje mnogo duže od uobičajenog. On ne ljušti i odstranjuje se u jednom potezu. Jednostavno se odlijepi s nokta, a prirodni nokat ispod je zdrav i neoštećen.

Striplac aktivatorStriplac
„Striplac” se nanosi kao i svaki drugi lak za nokte i osuši u UV lampi. Kao rezultat imate savršeni lak za nokte visokog sjaja i postojanosti, koji traje do dvije sedmice.
Veliki izbor boja od jarko crvene, preko baby pink pa do tamnoljubičaste i crne nudi rješenje za trendsetterice i ljubiteljice klasike.
„Striplac” je idealan za žene koje ne žele modeliranje noktiju s gelom, jer žele biti originalne, žele i dugotrajan, otporan lak za nokte, koji se može ukloniti u jednom potezu.

Takmičenje za najboljeg Bh. Nail Designera

Dan prije promocije u Hotelu “Sarajevo” u Sarajevu organizirano je i prvo bh. takmičenja za najboljeg Bh. Nail Designera 2014.
Stručni žiri sastavljen od predstavnika regionalnog “Alessandro” tima proglasio je najboljom dizajnericom Emanuelu Bevandu iz kozmetičkog salona “Fis Vitez”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti