Znate li ko je pjevač sa slike? Fotografijom iz djetinjstva oduševio fanove

Piše: Redakcija

Jedan od najkontraverznijih pjevača sa Balkana zasigurno je Božo Vrećo, koji je poznat po svom anđeoskom glasu, bradi, štiklama i dugim haljinama. Rođen je u Foči prije 34 godine i tek se spremao da osvoji svijet. On je pjevač moderne sevdalinke, a posljednjih godina proslavio se kako neobičnim glasom tako i modnim stilom.

– To sam ja, mali Božo… Oči su ostale iste i ta tanka gornja usnica, imao sam godinu dana tu – napisao je Vrećo na svom Instagramu.

Od ove fotografije pa sve do danas prošao je težak put, a o njemu je i više puta javno govorio. Odrastao je u maloj sredini, što za njega nije baš prošlo glatko. Prvi veliki šok doživio je već sa svojih pet godina kada mu je otac počinio samoubistvo. U svemu tome najveći oslonac mu je bila majka i naravno sevdalinka, njegova velika ljubav. Njegove pjesme neiscrpan su izvor ljubavi i divnih emocija.

– Kao jedinu stvar koju morate ispuniti u ovom kratkom životu, voljeti bezuslovno i konstantno raditi na tome da vam ljubav jača i da druge podstičete da to čine. Širiti ljubav i jednostavno biti ljubav. Sve dok volite divne stvari se dešavaju, tada i vas vole, tada ste najljepši i najuspješniji. Ljubav je jedino pravilo koje uz dobrotu imate kao zadatak, sve drugo je nevažno – ovako je Vrećo opisao ljubav u jednom od intervjua za naš magazin.

View this post on Instagram

Im Einklang mit der Natur❤️

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti