Irina Shayk nema vremena za tugu: Manekenka uživa na prekrasnom Islandu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwsX8_Wnv-V/

Nakon što je spakirala kofere i otišla iz zajedničkog doma s Bradleyjem Cooperom, manekenka Irina Shayk otišla je na Island kako bi zaokupila misli nekim drugim stvarima. Njihova veza trajala je četiri godine a iz nje se rodila i njihova kćerka.

Iako su se na svim javnim događajima trudili da pokažu njihovu ljubav, njihovi prijatelji tvrde da je drugačije bilo kada su nakon svega ostajali sami. Kada je nestala zaljubljenost shvatili su kako ih ne povezuje mnogo toga i odlučili su se jednostavno razići.

View this post on Instagram

🍃 @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Na sve moguće natpise u medijima lijepa Ruskinja dala je pravi odgovor, objavljivanjem fotografija na svom Instagram profilu. Manekenka trenutno ima snimana na Islandu za italijanski modni brend a putovanje u Nacionalni park Skaftafell vratio joj je osmijeh na lice.

View this post on Instagram

.. @falconeriofficial ❄️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti