Najljepša Miss BiH s porodicom na odmoru u Parizu

Piše: Redakcija

Jedna od najljepših i najpoznatijih misica BiH odlučila je otići s porodicom na odmor u Pariz. Kako nerijetko objavljuje dešavanja iz svog privatnog života na Instagramu tako je objavila i odlazak na odmor. Video koji je objavila nastao je nedaleko od Eiffelovog tornja i mosta na rijeci Sieini. 

View this post on Instagram

🇨🇵🙋🏻‍♀️🗼🇨🇵

A post shared by Ana Mirjana Racanovic J. (@ana_mirjana_racanovic_jevtic) on

Podsjećamo, Ana Mirjana Račanović-Jevtić važi za jednu od najljepših i napoznatijih misica BiH, a lentu je ponijela sada već danve 2001. godine. Danas, nakon titule najljepše živi mirnim i porodičnim životom u njemačkom gradu Badenu. Udata je i ima troje djece.

Rijetko govori za medije, ali uvijek naglašava kako su joj suprug Alen, te sinovi Adrijan i Aleksandar i kćerka Anđela najveće bogastvo koje posjeduje.

View this post on Instagram

❤#ljubavmojanajveca

A post shared by Ana Mirjana Racanovic J. (@ana_mirjana_racanovic_jevtic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti