Interijer: Potpuni ugođaj

Piše: Redakcija

Nakon duge zime i hladnih dana, interijeri žude za osvježenjem. Inspiraciju za savršenu ljetnu atmosferu u domu pronaći ćete u najnovijim sezonskim trendovima koji ove godine malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Organski namještaj

PRIRODNO. Na ovogodišnjem sajmu namještaja „Salone del Mobile“ u Milanu modna kuća „Louis Vuitton“ je predstavila kolekciju Objets Nomades među kojima su radovi svjetski poznatih dizajnera poput Indije Mahdavi i Patricije Urquiole. Kolekcija se stastoji od 40 komada kreativnog i funkcionalnog namještaja, a posebno su se istaknuli oni prirodnih oblika i napravljeni od organskih materijala.

Ljetno posuđe

CVJETNO. Glumica Drew Barrymore nedavno je kreirala liniju za dom „Flower Home“ koja nas je oduševila. Osim namještaja, ona je dizajnirala i posuđe različitih cvjetnih motiva koji će se odlično uklopiti u ljetnu atmosferu u domu.

DEFINIRAJTE PROSTOR

AVANGARDA. Da bi stan ili kuća bili dom potreban je dobar tepih. Korejsko-francuska umjetnica Seulgi Lee kreirala je tepihe koji je upotpunila različitim geometrijskim oblicima i bojama koji podsjećaju na avangardno slikarstvo.  Njen tepih će sigurno definirati vaš prostor i stvoriti potpun ugođaj.

LANENI KOMADI

BEZVREMENSKI. „Timeless Linen“ su bezvremenski laneni komadi za dom koji su odlični za tople dane. Krpe i stolnjaci od ovog prirodnog materijala u matiranim tonovima apsolutni su „must have“ ove sezone.

Uvijek birajte kvalitetne komade koji će vaš dom će ispuniti posebnom energijom

Pročitajte još