Iako treba da bude ugodan: Ovo je razlog zbog kojeg se parovi svađaju na odmoru

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

Iako odmor treba da bude ugodan, kada parovi putuju zajedno, moguće su žestoke svađe. To se događa prvenstveno zbog toga jer kad jednom otputujemo od svakodnevice, onda smo više dana 24 sata osuđeni jedno na drugo, piše “miss7.24sata.hr”.  

men and woman sitting on pavement facing body of water

Foto: Unsplash

Email, telefonski razgovor sa šefom ili čak cijela hrpa poslovnih papira koje ponesete sa sobom na odmor  mogu uzrokovati prepirke. Ipak, dobro je da jedan od partnera shvati odmor treba služiti za opuštanje i da sko se neko stalno bavi nekim poslom ni drugi neće biti opušten. 

Ako je baš neizbježno da za vrijeme odmora morate imati kontakte s kolegama, onda zadaj stroga pravila, poput oni da vas kontaktiraju u u najnužnijim slučajevima te da se smiju javiti emailom, a ne zvati na mobitel.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti