Vjenčanje o kojem će se pričati: Svečanom ručku prisustvovao i najpoželjniji muškarac na svijetu

Piše: Redakcija

Glumački par Zoe Kravitz i Karl Glusman na korak su od toga da se jedno drugom zakunu na vječnu ljubav. Tim povodom su uoči vjenčanja organizirali svečani ručak za porodicu i prijatelje, a riječ je o događaju koji je okupio neke od najpoznatijih holivudskih faca. Najviše pažnje svakako je plijenio popularni glumac, a Zoein očuh, Jason Momoa koji je za ovu priliku obukao jednostavnu bijelu košulju i roze pantalone, te svojim izgledom opravdao titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu. 

No, on svakako nije jedina poznata ličnost koja je prisustvovala ručku. Naime, bili su tu i Reese Witherspoon, Denzel Washington, Zoini roditelji i brojni drugi.

https://www.instagram.com/p/BzSgxkXFzi0/

 

Svojim neobičnim outfitom pažnju je plijenila i buduća mlada koja je za ovu priliku izabrala bijelu odjevnu kombinaciju. 

Pogledajte kako je Zoi izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti