Ljeto ide ka vrhuncu, potrudite se da ga spremni dočekate

Piše: Redakcija

Biraj kombinezon

Ne znaš šta nositi ovog ljeta, a da je efektno? Rješenje je jedan odjevni komad – kombinezon. Uz njega kombinirajte sandale i torbicu i spremne ste čak i za modnu pistu. Kratki lepršavi modeli odlično će odgovarati uz ravne sandale, natikače ili pak, štikle s tankim remenčićima, a ako odaberete neki od modela s printom, tada neka ostatak odjeće bude minimalistički. Skandinavske influenserice Jeanette Madsen i Thore Valdimars ne izlaze iz njih.

Puder u 36 nijansi

Ikona svijeta ljepote, Pat McGrath lansira “Skin Perfecting System”, puder u 36 nijansi, na kojem je radila više od tri godine. Sa ciljem da kreira ultimativni no-filter ritual kože za “modne piste, crveni tepih i editorijale”, novi proizvodi dolaze u tri koraka – Prime. Perfect. Set. Na tržištu će biti dostupan 26.jula, tečni puder će koštati 68 dolara, prajmer 60, puder za setovanje 55, a četkice 55 i 58 dolara.

ZAMIJENI PARFEM!

Losioni i kreme za tijelo s mirisom odlična su proizvod za koristiti ljeti, jer osim što služe kao zamjena za parfem ili toaletnu vodicu koju inače koristite, jako su hidratantni, a to je koži tijela, poslije sunca i mora, veoma potrebno. Još hranjivija su ulja za tijelo poput onog brenda Tom Ford Beauty s citrusnim i floralnim notama, dok su mirisne maglice za kosu, nešto laganije formule, idealne za ljetne večeri

 

Vrijeme za trčanje

50 % manje šanse imate da obolite od koronarne bolesti srca – tu spadaju infrakt, aritmija, angina pektoris ako trčite samo 15kilometara sedmično. Onda ne čekajte ni časa, već trk na Jahorinu, gdje će od 26. do 28. jula biti upriličena Jahorina Ultra Trail trka.

Kartu za Ischiju, molim

Želite ovog ljeta putovati u inozemstvu i jako želite, novu neotkrivenu destinaciju? Zaputite se na otok Ischija u Italiji. Udaljen je samo sat i po trajektom od Napulja. Oni upućeni Ischiju opisuju kao manje poznati Capri, a otok privlači na hiljade turista prelijepim plažama, zamkom, vinarijama i brojnim izvorima termalne vode.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti