Šuška se i o trudnoći: Novi korak u vezi Bradleyja i Gage?

Piše: Redakcija

Strani mediji mjesecima unazad nagađaju o tome da su 33-godišnja pjevačica Lady Gaga i 44-godišnji glumac Bradley Cooper u vezi, a u prilog ovoj tvrdnji svakako govori činjenica da su oboje nedavno prekinuli veze sa partnerima.  Nagađanja su nakon toga otišla i korak dalje, te su strani mediji prenijeli da je pjevačica, navodno, u drugom stanju. Naime, glasine o trudnoći pokrenula je naslovnica tabloida “In Touch” na kojoj njih dvoje stoje zagrljeni, a neprimjećen nije mogao proći položaj njihovih ruku. Naime, Bradley drži ruku na njenom stomaku, a ona je svoju ruku stavila preko njegove. 

No, tu svakako nije kraj priče o njihovom odnosu. Prema posljednjim pisanjima stranih medija Gaga i Bradley su, navodno, počeli i da žive zajedno u njegovoj kući u New Yorku koja je vrijedna 13,5 miliona dolara. 

– Sada kada je njegova veza s Irinom okončana, Gaga neće dopustiti da joj “isklizne” iz ruke. Čak je preselila dio svojih stvari u njegov dom – rekao je izvor za strane medije dodajući da jedva čekaju da se vjenčaju. 

Pročitajte još