Džejla Ramović ponovo zablistala

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Ovogodišnja pobjednica takmičarskog showa „Zvezde Granda“, Džejla Ramović svoj privatni život ne dijeli previše na društvenim mrežama. No, ponekad napravi izuzetak. Sada je objavila selfi, te nas uvjerila da njena ljepota i mladost zaista zrače. 

Foto: Instgaram

Mlada Goraždanka je objavila na Instagram storyju i fotografiju sa sestrama te samo potvrdila da Šejla, Lejla i ona imaju odličan odnos.

Foto: Instagram

Džejla je jednom prilikom za “Azru” kazala da kada odraste želi biti baš kao one.

– Iako imam 15 godina, osjećam se kao Šejla i Lejla. Navikla sam stalno biti s njima, i nekako, iako su starije od mene, najviše s njima volim izaći. Osim mame, i one su mi uzor. Koliko god vremena da smo skupa, nikad mi nije dovoljno. Predobro je biti najmlađi, svi te paze i maze – rekla je Džejla prije dvije godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti