Lifestyle

Majka troje mališana: Slavna glumica pokazala zanosnu figuru

Poznata glumica Mirka Vasiljević i njen nevjenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, imaju troje djece, tačnije kćerku Adrijanu i sinove Andreja u Mihajla. Iako slavna glumica nema profile na društvenim mrežama i ne krije da nije njihov ljubitelj, njen suprug povremeno objavi njenu fotografiju, a posljednjom u nizu je oduševio fanove. Naime, on je Mirku uslikao u kupaćem kostimu, a nezapaženo nije mogla proći njena isklesana figura. 

Mirka je trenutno posvećena djeci, a u jednom do intervjua za naš magazin je otkrila da nađe i vrijeme da se posveti sebi.

– Prihvatila sam da su djeca mala i da njima treba dati prioritet. Kada jednog dana podvučem crtu i pogledam ko sam i šta sam, šta sam ostvarila u karijeri, želim da ponosno kažem da sam od troje djece napravila tri dobra čovjeka. Gledam da mi vrijeme bude maksimalno podređeno njima. Iz iskustva svojih poznanika se tačno vidi kada roditelji provode kvalitetno vrijeme s djetetom i kada ulože sebe u dijete. Trudim se da sam maksimalno prisutna u kući kada su i djeca tu, a kada su u vrtiću, onda obavljam sve što je neophodno za taj dan. Nekada to bude vrlo stresno i naporno, a onda ponekad, razmišljajući o sebi, napravim „restart” i toga dana ništa ne radim. Počela sam da primjenjujem to da dio slobodnog vremena i prespavam, jer sam shvatila da mi je san jako potreban. U tih pet sati, kada su u vrtiću, zaista sve uvrstim, od privatnih do poslovnih obaveza. A tu su onda one ženske stvari, koje žena mora da obavi da bi izgledala njegovano i sređeno. Svi živimo u ovom brzom vremenu i imam osjećaj da se sada Zemljina kugla okreće mnogo brže nego u vremenu kada su naši djedovi i bake bili mlađi – rekla je Mirka u jednom od intervjua za naš magazin.

View this post on Instagram

🌎

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on