Adnan Hasković na društvenim mrežama podijelio prvu fotografiju sa sinom

Piše: Redakcija

Krajem prošle godine supruga bh. glumca Adnana Haskovića, Aida, porodila se u Sarajevu, pa je porodica Hasković od tada bogatija za još jednog člana. Glumac je oduvijek svoj privatni život krio od očiju javnosti, a rijetko se može vidjeti kako objavi neku privatnu fotografiju na društvenim mrežama.

Naime, Adnan Hasković svoj ljetni odmor provodi u Nacionalnom parku Paklenica u Hrvatskoj, odakle je objavio i prvu fotografiju sa sinom.

– Kakav otac, takav sin. Samo je nebo granica. Znamo kako da istreniramo našeg zmaja – napisao je bh. glumac ispod zajedničke fotografije.

Podsjećamo, Adnan i Aida uzeli su se nakon samo deset dana veze, a vijest o vjenčanju šokirala je bh javnost. Adnan i Aida upoznali su se u sarajevskom klubu My Face, nakon čega su ostali u kontaktu. Službeno su rekli „DA“ nakon samo 10-ak dana veze.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti