Ima 66 godina, a izgleda duplo mlađe: Slavna manekenka otkrila tajnu zanosnog izgleda

Piše: Redakcija

Američka manekenka Christie Brinkley poznata je po tome što na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije u kupaćim kostimima. Naime, iako ima 66 godina, ona se itekako može pohvaliti zanosnom figurom i izgledom na kojem bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. 

Christie je nedavno otkrila “tajnu” svog izgleda, koja je zasniva na zdravom životu i redovnom vježbanju. Naime, ona, kako je otkrila, dan počinje čašom tople vode s limunom i malo ljute papričice, te vježbanjem. 

– Trčanje mi je omiljeni način znojenja, ali to više ne mogu zbog povreda – otkrila je ona i dodala kako je u posljednje vrijeme prestala jesti meso, te se hrani veganski, a probala je više vrsta prehrana dok nije pronašla ono što joj odgovara. 

Pogledajte kako Christie izgleda sa 66 godina. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti