Emily Ratajkowski otkrila svoje beauty tajne

Piše: L. B.

Emily Ratajkowski spada u grupu najtraženijih modela na svijetu, a kada je njen stil u pitanju poznata je po savršenim, često provokativnim outfitima koje kombinira s nešto jednostavnijim make-upom. Emily je za Harper’s Bazaar otkrila nekoliko svojih beauty tajni.

– Lice čistim svakog jutra i večeri. Koristim različite proizvode u zavisnosti od trenutnog stanja kože, te ponekad samo skinem šminku, a nekad uradim piling. Nakon toga se istuširam, stavim šampon i regenerator za kosu, a zatim se našminkam i to je to – rekla je ona na početku razgovora.

Da li imate neke beauty tajne? 

– Volim da nanesem malo ruža na nos i obraze, te da time zamijenim rumenilo. Olovkom za obrve crtam pjege.

Koje su to beauty esencije koje uvijek imate uz sebe? 

– Reći ću Aquaphor od Eucerina jer je jednostavan za usne, ali kada letim stavljam ga bukvalno svuda. Uvijek imam olovku za obrve kako bih u svakom trenutku izgledala sređeno.

Kako održavate svoju kosu? 

– Koristim Kérastase Elixir jer nije pretežak za kosu, a ja imam problem s tim što mi se kosa brzo masti. Ovaj proizvod je osvježava i čini da mi krajevi uvijek izgledaju dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti