Jelena Đoković: Mlijeko kojim je dojila je zamrznula, sad od njega želi praviti kozmetiku

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrrpO0XD7et/

Jelena Đoković došla je na vrlo neobičnu ideju. Naime, supruga najbolje tenisera na svijetu Novaka Đokovića odlučila je da sopstveno majčino mlijeko, koje je ranije zamrznula upotrijebi  za izradu sapuna i kozmetike.

Foto: Instagram

Ona je na Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala da ju je višemjesečno odsustvo od kuće nagnalo na ovu odluku.

– Vratila sam se kući nakon što sam putovala nekoliko mjeseci i pronašla sam ova zaleđena pakovanja mlijeka. Dani i noći su bili potrebni za ovo i ne mogu da vjerujem da ih nisam iskoristila. Sada svi govore da je rok prošao i da bi trebalo da bacim ovo, ali prosto ne mogu. Srećom, sada sam ohrabrena idejom da mu nađem drugu svrhu korištenja – za sapun, kupku ili kozmetiku – navela je Jelena.

 

View this post on Instagram

Hello from Doha! The new blog post is on my website, link in Stories 🧚‍♀🙋🏼‍♀ You’ve been asking for some tips and tricks on health and nutrition so I decided to simply share how my journey towards health started. I'm only sharing my experience (not actual tips/tricks since I'm not an expert!) and I wonder what has helped you on your own wellness journey, so please share in comments 🥰 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zdravo svima iz Dohe! Nadam se da vam je lepo počela godina i da se radujete predstojećim Božićnim praznicima 🎄Danas na mom blogu možete da pročitate kako sam počela da učim o zdravlju i ishrani i kuda me je taj put naveo 👩‍💻 Pišite u komentarima kakva su vaša iskustva i preporuke pa da zajedno učimo i rastemo 🤓😘

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti