Emina Jahović uživa na Jadranu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Za Eminu Jahović ljeto još nije gotovo. Naime, ona se na Instagramu pohvalila da trenutno boravi na crnogorskom primorju te da se zaista dobro provodi.

– Sreća je mjesto između previše i premalo – napisala je Emina uz objavljenu fotografiju. 

Kako smo mogli i ranije vidjeti na fotografijama, Emina je svaki slobodan trenutak ovog ljeta koristila za odmor, pa je tako na moru bila i sa sinovima, ali i dečkom Sadetinom Saranom.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci pjevačica je najavila kako se planira preseliti u novi dom, te napustiti kuću koju je dijelila s Mustafom, a početkom ovog mjeseca je sa sinovima otišla u novi stan.

– Sada se selimo iz jedne prevelike kuće koju smo Mustafa i ja gradili za našu porodicu. Bit ćemo mnogo bliže gradu i zbivanjima. Zanimljivo nam je da zajedno biramo namještaj za sobu i boje koje oni žele. U nekom smo lijepom periodu kada mijenjamo jedan dio života za drugi i kada prelazimo na neki novi level. Mnogo vremena provodimo igrajući fudbal zajedno, playstation. Ne vole da ih tjeram da idu na privatne časove, idu iz matematike i francuskog jezika. Ali škola je škola, do nje mnogo držim, bitno mi je da završe dobre škole – kazala je Emina u intervjuu za naš magazin.

View this post on Instagram

At home #belgrade

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti