Zbog muža je željela postati mačka, nakon operacija uništila je lice, a on ju je ostavio

Piše: Redakcija
 
Lice Jocelyn Wildenstein (79) postalo je poznato kao ekstreman primjer plastične hirurgije koji ne ostavlja ravnodušnim. Zovu je “Žena mačka” i “Wildensteineova mlada”, a iza ovog bizarnog lica stoji i jednako bizarna priča.

Jocelyn Wildenstein je s ‘korekcijama’ počela sredinom devedesetih, jer se, navodno, bojala da je njen suprug, milijarder Alec N. Wildenstein ne ostavi. Pošto je on bio opsjednut velikim mačkama, ona je riješila da se pretvori u jednu. Tu priču je kasnije demantovala tvrdeći da se u ovu transformaciju upustila samo zbog sebe – podvrgla se zatezanju lica najmanje sedam puta, drastičnoj rekonstrukciji očiju i punjenju usana, obraza i brade kolagenom…

 

Bio je to prilično buran raskid, on joj je navodno čak prijetio pištoljem, a brakorazvodna parnica trajala je dvije godine. Jocelyn je nakon razvoda bila bogatija za milijardu i po dolara. I briga je što je nazivaju nakazom.

– Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelijepa. Imam lice kakvo sam htjela – izjavila je svojevremeno.

Međutim, sad se po društvenim mrežama postavljaju njene fotografije iz mladosti, na kojoj se vidi kako je izgledala prije operacija. I pogađate, bila je jako lijepa.

Pogledajte kako je tekla njena transformacija od prirodne ljepotice do “mačke”. 

Ona se prijee nekoliko godina opet našla na sudu jer je svog partnera, kanadskog dizajnera Loyda Kleina (52) izgrebala makazama po licu i zalila ga vrućim voskom.

Ipak, danas su vjereni i mediji pišu da djeluju zaljubljenije nego ikad.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti