Kćerka slavnog glumca emotivnom porukom prisjetila se prerano preminulog oca

Piše: Redakcija

Kćerka svjetski poznatog glumca Paula Walkera, koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013. godine, Meadow uputila je emotivnu poruku svom tati povodom njegovog rođendana. Naime, jedan od omiljenih glumaca bi proslavio svoj 46. rođendan, a povodom toga ona je odlučila podijeliti koliko joj nedostaje i da ga se još uvijek prisjeća.

– Sretan rođendan najljepšoj duši koju sam ikad upoznala – napisala je Meadow uz crno-bijelu fotografiju na kojoj su nasmijani i zagrljeni.

View this post on Instagram

happy birthday to the loveliest soul I’ll ever know

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Inače, njegova kćerka Meadow je gubitak oca jako teško podnijela, a o tome je progovorio njen djed, Paulov otac.

– Meadow jako teško podnosi sve ovo. No okružena je članovima porodice i nekolicinom veoma bliskih i dragih prijatelja. Svi se drže zajedno, grle se, tješe – rekao je tada otac dobro poznatog glumca.

https://www.instagram.com/p/B1ugqPmJNpw/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti