Novi detalji iz života Demi Moore ne prestaju šokirati javnost: Majka je prodala za samo 400 dolara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqyrjjWgmVi/

Za razliku od drugih holivudskih sudbina, životna priča glumice Demi Moore mogla bi bez problema poslužiti kao inspiracija za scenarij poprilično dobre drame, no, ona se odlučila napisati knjigu. U knjizi „Inside Out“ iskreno progovara o svom djetinjstvu, 40-godišnjoj karijeri, brakovima i problemima s ovisnošću, a novi detalji iz njenih memoara ne prestaju šokirati javnost.

View this post on Instagram

Who’s who 👯‍♀️

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Demi je odrastala u nefunkcionalnoj zajednici roditelja hipija, te je čak kao dijete spasila život majci, vadeći joj tablete iz usta kako se ne bi predozirala.

– Sljedeće čega se sjećam je da prstima, malim dječjim prstima, iskopavam tablete koje je moja majka pokušala progutati. Dok joj je otac usta držao otvorenim, govorio mi je što da radim. Tada je u meni nešto duboko prepuklo i nikad se više nije moglo sastaviti. Mome djetinjstvu bio je kraj – piše Moore u svojoj knjizi.

Ovo je bila samo jedna od jezivih stvari koje je preživjela zbog osobe koja ju je donijela na svijet. Kada joj je bilo samo 15 godina, majka je dopustila da je siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, njenoj majci je dao 400 dolara i upitao je Demi: „Kakav je osjećaj biti prodat?“.

– To je bilo silovanje i odvartna majčina izdaja – napisala je slavna glumica.

View this post on Instagram

cover shoot for @harpersbazaarus 🎥

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Podsjećamo, holivudska ljepotica, lagano promuklog glasa, rođena je 11. novembra 1962. godine u Roswellu u Novom Meksiku kao Demetria Guynes. U trenutku kada ju je rodila, njena majka Virginia imala je tek 19 godina, dok ih je biološki otac Charles Harmon napustio i prije nego što se Demi rodila. Ipak, Virginia nije dugo čekala da bi se ponovo udala, pa je Demi odrastala uz očuha Dannyja Guynesa, koji je samo pojačao porodične probleme. Naime, njena majka imala je problema s alkoholom, a sve više je počela piti upravo uz svog supruga. Sve to dovelo je do zlostavljanja i loših odnosa. Do svoje 14. godine Demi Moore se s porodicom selila više od 30 puta, da bi se na kraju skrasili u Los Angelesu.

Pročitajte još