U trudnoći se borila s kilogramima: Jessica Simpson sada izgleda potpuno drugačije

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs8qWDXDBzr/

Jessica Simpson treće dijete na svijet je donijala krajem marta ove godine, a ona i suprug Eric Johnon dali su mu ime Birdie Mae. No, glumicina treća trudnoća nije tekla baš najbolje i suočila se sa mnogim zdravstvenim problemima. 

Sa obožavateljima je dijelila svoje tegobe – često se žalila na otečena stopala i noge, mučila se s nesanicom, anksioznošću i bolovima u leđima. Također, udebljala se više od 30 kilograma, pa je do prođaja imala oko 108 kilograma. Pola godine nakon što je treći put postala majka, Jessica se pohvalila na društvenim mrežama kako je uspjela skinuti čak 45 kilograma.

– Ponosna sam na sebe. Čak i kad se činilo nemoguće, odlučila sam raditi još jač – napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u crnoj haljini i u kojoj izgleda fantastično. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti