Nakon misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić, Željko Mitrović priznao da su sedam godina bili u bliskoj vezi

Piše: Redakcija

Prošlog četvrtka ujutro, Ivanu Bakić Bodrožić (31) mrtvu je u sobi hotela Hyatt u Novom Beogradu pronašla sobarica. Nakon ljekarskog pregleda utvrđeno je da se predozirala kokainom i propofolom, lijekom od čije je prevelike doze preminuo i Michael Jackson. Ivanu su prošle nedjelje sahranili na groblju u Novom Sadu, a njenoj sahrani prisustvovali su političari, estradnjaci i businessmani. Na sahranu je došao i Željko Mitrović, vlasnik „Pinka“, s kojim je Ivana, navodno, bila sedam godina u vezi.

Okolnosti Ivanine smrti i dalje su misterij. Policija je u sklopu istrage ispitala vlasnika Pinka, Željka Mitrovića (47). Iskaz je davao nekoliko sati. Rekao je da je s preminulom posljednjih sedam godina bio u bliskoj vezi. Upoznali su se kad je ona došla raditi u njegovu kompaniju. Sobu u kojoj je Ivana pronađena mrtva platila je Mitrovićeva tvrtka.

Mitrović je sam došao u beogradsku policiju i tražio da razgovara s inspektorima koji vode istragu o Ivaninoj smrti. Upućen je u kancelariju i tamo je dao zvaničan iskaz. Saslušanje je trajalo nekoliko sati. Vlasnik “Pinka” rekao je da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je s njom bio u bliskoj vezi posljednjih sedam godina. Izjavio je da su se upoznali kada je ona došla da radi u njegovoj kompaniji. Ispričao je i svoje posljednje kontakte s njom, kao i da je Ivana u sobi, koju je iznajmila kompanija “Pink Internacional“, bila po njegovom odobrenju. Mitrović je rekao da je kobnog dana bio u “Hyattu“ sa suprugom Milicom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića, ali da nije ulazio u hotelsku sobu u kojoj je bila Ivana, piše Blic.

Njegov iskaz potvrđuju i do sada prikupljeni dokazi.Prema pregledanim snimcima iz hodnika koji vodi u sobu 326 u kojoj je Ivana bila, osim nje u sobu nije ulazio niko drugi. Međutim, za svaki slučaj DNK uzorci pronađeni u sobi u “Hyattu” bit će upoređeni s njoj bliskim osobama, posebno s onima s kojima je kobne večeri razgovarala telefonom i razmjenjivala SMS.

U policiji tvrde i da, prema izvještaju obducenta, nijedan trag ne upućuje na to da je neko drugi Ivani ubrizgao smrtonosnu dozu, jer na njenom tijelu nema tragova borbe.
Nekoliko Ivaninih bliskih prijatelja u policiji je izjavilo da je ona i ranije koristila “propofol” za uspavljivanje. U dijelu istrage koji se odnosi na to odakle Ivani lijek koji se koristi isključivo u bolničkim uslovima, saslušana je medicinska sestra, inače njena bliska prijateljica, no detalji njenog iskaza nisu poznati javnosti.

Nejasni FB statusi

-Ima jedna jadna i tužna i jako ružna žena koja je samo imala sreću što, kada je bila mlada nije bila ružna…. I na osnovu toga živi kao paćenica u zabludi i lažima godinama….. Sažaljevam je ozbiljno… Ima jedan čovijek kojeg ja volim najviše na svijetu, zbog kojeg bih sve uradila. Koji je jedini u mom životu, već 7 godina samo on postoji za mene. Zbog kojeg bih sve uradila. I nikad ga ne bih povrijedila. Koji me lagano ubija – status je koji je Ivana objavila na društvenoj mreži neposredno prije smrti. Status je, piše Blic, izmijenjen u petak 12. decembra u 16:46 kad je Ivana već bila mrtva.

“Propofol“ i kokain

Kokainski ovisnici često traže “propofol”. Kažu da im mnogo pomaže, ali ga je veoma teško nabaviti. Ttaj lijek koriste bogati u kombinaciji s kokainom. Poslije kokainske doze oni koriste vrlo male doze “propofola” kako bi se smirili. Jače doze ovog anestetika mogu da bude smrtonosne.

Pročitajte još