U vašem braku više nema romantike? Stvari lako možete začiniti

Piše: Redakcija

Nakon početnih letirića u stomaku, život dvoje ljudi zamjenjuju osjećaji koji prave manje turbulencije u glavi i organizmu. Partner se, i u mnogo brakova je to slučaj, počinje uzimati zdravo za gotovo. No, stvar nije nerješiva. Kao i sve drugo kad se istroši, postoje začini kojima popravljamo i naizgled nepopravljive stvari u zajednici dvoje ljudi. Nakon godina provedenih u braku žene kao i muškarci se često opuste i jednostavno se više ne trude impresionirati svog partnera. Ako svaki dan provodite u širokoj trenerci ili staroj pidžami nećete se osjećati privlačno i poželjno ni sami sebi, a naročito ne osobi pored vas. Za promjenu se obucite u outfit u kojemu se osjećate zgodno i lijepo. Kosu nemojte uvijek držati u repu ili punđi, a muškarci neka se konačno riješe te brade stare tri dana. Kada sebi ponovo budete privlačni, bit ćete sretniji, a to će primijetiti i partner. Spavaća soba i način na koji ćete dešavanja u njoj začiniti također su od velike važnosti.

Kupite sebi neki seksi kompletić s kojim ćete iznenaditi partnera. Ili se barem sjetite svih stvari zbog kojih ste se zavoljeli i koje on ili ona vole. Voli li duže spavati subotom? U tom slučaju djecu odvedite u shopping ili park, a njega ili nju ostavite da se naspava. Mnogi kažu da ljubav ide kroz želudac, zato dajte mašti na volju. Probudite je, ga mirisom slasnog doručka i kafe. Ne dopustite da brak postane stereotipan i dosadan. Flert, zabava, strast, avantura i iznenađenja će vas zauvijek održati sretnima i mladima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti