Meghan Markle zaplakala pred kamerama: Odavno me niko nije pitao kako se zaista osjećam

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Iako se čini da je kraljevski život savršen, to ipak nije tako. Nedavno je vojvotkinja od Sussexa Mehgan Markle dala intervju za “ITV” dokumentarac u kome je pustila i suzu. Naime, navela je da je imala mnogo problema pokušavajući da se izbori sa životom pred budnim okom javnosti.

Vojvotkinja je objasnila da je period nakon što je stupila u brak sa princom Harryjem i rodila sina za nju bio zaista težak.

– Hvala ti što si me pitao kako sam. Odavno me niko nije pitao kako se zaista osjećam – rekla je voditelju kroz suze. 

Foto: AFP

Voditelj ju je pitao i da li je njen suprug previše zaštitnički nastrojen prema njoj zbog svega što se dogodilo njegovoj majci, princezi Diani.

– Mislim, ne znam … jednostavno, kada je žena u drugom stanju, ona je previše emotivna. To se dešava i to je normalna stvar. Ne mogu da kontrolišem svoje emocije, osećam veliki pritisak, pogotovo sada kada se rodila beba – kazala je. 

Foto: AFP

Također, i princ Harry je pred kamerama govorio o svom privatnom životu. 

– Svaki blic kamere stvara mi ogromnu anksioznost i potpunoj je suprotnosti od onoga što smatram normalnim i pravim životom. Osjećam se užasno. Osjećam veliki napor jer sam član kraljevske porodice – izjavio je on. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti