Suzana Mančić ide u penziju: Otkrila je i čime će se sada baviti

Piše: Redakcija

Suzana Mančić uskoro slavi 63. rođendan, pa je tim povodom progovorila o životnim promjenama koje je čekaju.

– Sljedeće godine, po sili zakona, idem u penziju. Tek ćete da vidite kako ću da se raspišem u penzionerskim danima – rekla je Suzana u jednoj TV emisiji.

Njena izjava je odmah ukazala na ideju da će poslije dvije autobiografije napisati i treću, ali i možda nešto novo, čime će nas sve izenanditi. 

– Ja jesam pisac. U pokušaju, doduše, ali pisac – kazala je veselo. 

Podsjećamo, dvije autobigorafije koje je Suzana izdala do sada su “Neukrotivo srce” i “Kao da sam sanjala”. 

– Oni koji su pročitali moje autobiografije kažu sam sazrela kao pisac. Kada sam se već raspisala, što da ne nastavim? Sada ću pisati o porodičnim tajnama. Svaka porodica krije neku tajnu i gura je pod tepih. Želim da ispričam priču koja će na momente da bude lijepa, potresna i neće imati sretan kraj. Pisanje je kao kuhanje. Postoji osnovni recept, a od majstora zaviti koliko će jelo biti ljuto, masno i začinjeno – rekla je jednom prilikom. 

View this post on Instagram

Juče… ne propusti ni jedan dan, ne znas sta donosi sutra

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti