Blake Lively savjetuje: Za mame sve na jednom mjestu

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Početkom oktobra Blake Lively i njen suprug Ryan Reynolds postali su roditelji treće kćerke. Kao uvježbana majka, glumica zna šta je očekuje nekoliko prvih sedmica s bebom. To iskustvo podijelila je i na društvenim mrežama, te sa mrežnim prodavačem „Amazonom“ sastavila listu potrebnih stvari za novorođenče.

– Udružila sam se s „Amazonom“ i napravila popis za bebe jer moji prijatelji koji imaju djecu stalno me pitaju za stvari obavezne za upotrebu. Dakle, evo ga, sve na jednom mjestu. To su prizvodi koji su mi pomogli kod mojih mališana – rekla je Blake.

Iako smo navikli da se zvijezde rasipaju pri kupovini opreme za djecu, nemoguće je neprimjetiti da je lista stvari koju je glumica objavila ipak pristupačna.

Image result for baby jogger city double"

Baby Jogger City mini dvostruka kolica (767 KM) 

Image result for BEABA Babycook 4 u 1"

BEABA Babycook 4 u 1 (258 KM) 

Monitor za bebu

Obaveze su podijeljene u različite kategorije: mijenjanje pelena, putovanja, vrtić, održive potrepštine, hranjenje, kupanje, čitanje. Holivudska zvijeda sve uspijeva, ali se i kune u male trikove za koje joj je od pomoći tehnika. Tako se među njenim preporukama našao monitor za bebu, električni dodatni krevet sa vibracijom i držač vlažnih maramica koji se može koristiti za zagrijavanje maramica prije upotrebe. Također, Blake majkama preporučujue i poseban (dodati šta), koji potiče proizvodnju mlijeka, porođajnu haljinu i jastuk za dojenje.

Image result for Philips Avent Dect audio monitor  (258 KM)  "

Philips Avent Dect audio monitor  (258 KM)  

ODRASTANJE U PRIRODI

Iako ime treće kćerke još nisu objavili, glumački par podijelio je fotografiju iz šume na kojoj su sa novim članom porodice. Kako pridaju veliku važnost privatnosti svoje porodice, bebino lice je prekriveno.

– Želim da moje kćerke dožive isto prirodno igralište na kojem sam i ja odrastao – napisao je Reynolds uz fotografiju.

 

 

Pročitajte još