Meghan Markle ili kraljica Letizia: Ko je bolje iskombinirao kožnu suknju Hugo Bossa?

Piše: Redakcija

Španska kraljica Letizia i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle neplanirano su završile u modnom duelu. Naime, slavne dame su obule istu suknju brenda Hugo Boss u razmaku od 24 sata. Kraljica Letizia ovu suknju je nosila na službenom putu u Južnoj Koreji, a kombinovala ju je s bijelom lepršavom košuljom s predimenzioniranim rukavima, te crvenim cipelama i crvenom torbom.

Meghan Markle sparila je s ležernim džemperom V izreza, cipelama od baršuna Sarah Flint u boji crvenog vina, te s nešto decentnog nakita, a za okrugli stol kraljičinog dobrotvornoh udruženja One Young World u Londonu. Ovo nije prvi put da je vojvotkinja od Sussexa snimljena u kožnoj suknji brenda Hugo Boss. Isti model suknje, ali u tamnozelenoj boji nosila je u oktobru prošle godine tokom posjete Brightonu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti