Glumica prodaje jaknu iz kultnog filma kako bi pomogla oboljelima od raka

Piše: Redakcija

Olivia Newton-John odlučila je da proda neke predmete iz svoje duge karijere, kako bi prikupila novac za bolnicu za liječenje od raka. Na aukciju koja se održava na Beverly Hillsu stavila je i crnu kožnu jaknu koju je nosila u filmu “Briljantin”, a cijena će bit 200.000 dolara.

Glumica kojoj je rak dijagnosticiran prije 27 godina, izjavila je da će donirati veliki dio novca za bolnicu koju je osnovala u Melbourneu u Australiji. 

– Uopće nisam tužna i odvojit ću se od tih stvari. To su samo stvari, i pokušavam ne biti vezana za stvari. Zadržat ću u sjećanju lijepe uspomene i fotografije- rekla je Olivia. 

Na aukciji će biti i i 500 drugih njenih predmeta. Najdraže komade odjeće i nakita prema njenoj želji zadržat će njena kćerka. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti