Jelena Karleuša: Udata sam žena i zauvijek zaljubljena u svog muža

Piše: Redakcija

Već neko vrijeme šuška se da su Jelena Karleuša i Duško Tošić pred razvodom, a nedavno se pojavila i vijest da su se službeno razišli nakon 11 godina braka. Da to nije tačno, potvrdila je i sama pjevačica koja je srbijanskim medijima kazala da će zauvijek biti zaljubljena u svog muža.

– U koga bih bila zaljubljena, naravno, u muža. Ja sam udata žena i zauvijek zaljubljena u svog muža. Duško je prije nekoliko dana došao iz Kine, pa sam zbog veoma loših ljudi, velike mržnje i želje da se rasturi moja porodica, morala odmah da postavim fotografije. Nadam se da je to smirilo bijesne pse – rekla je. 

View this post on Instagram

💑 #JelenaKarleusa #karleusastar #karleusa #JK

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastarmagazine) on

Podsjećamo, početkom godine na internetu pojavile sporne fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, a koje je objavio fudbaler Ognjen Vranješ. Od tada mediji u Regionu mjesecima su pisali o navodnoj ljubavnoj vezi aktera ovog događaja te da pjevačica i njen suprug nisu u dobrim odnosima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti