Marina Perazić otvorila dušu: Starost je teška

Piše: Redakcija

Marina Perazić bila je jedna od najpopularnijih muzičarki u Regiji. No, jedna je od onih žena koju život nije mazio, već joj je zadavao i udarce, danas u 61. godini kaže da je većinu prebrodila, te da je poslije svakih nastavila sa životom onako kako je najbolje znala.

Najteže u cijeloj borbi, pada joj očeva bolest zbog koje se vratila u Hrvatsku. Nedavno je u jednoj emisiji govorila sasvim iskreno, ali i zaplakala zbog stanja u kojem se on sada nalazi.

– Starost je teška. Žao mi ga je. Kako mogu, mogu pomoći? Mogu tako da mu dam jesti, da sto puta iza njega pobrišem WC jer znam da mu je frka zbog toga, znam da ne može, ali nemoćna sam više od toga. On je meni jedini koji je pstao. Kada njega više ne bude, šta ću ja u ovom gradu? – bila je iskrena Marina. 

Pjevačica je poznata kao osoba koja bez bijelih rukavica govori o svom životu i stvarima koje je zaista bole. Nedavno je i  za naš magazin otvorila dušu i rekla da li se ikada ugrizla za jezik samo zato što je bila iskrena. 

– Naravno da jesam i snosila ozbiljne posljedice, ali na kraju sam ipak bila sretna što sam ostala dosljedna sebi. Nisam se prodala. S godinama sam postala malo mudrija pa biram da li ima potrebe da nešto kažem, jer ponekad ne vidim svrhu svoje iskrenosti koja neće biti pravilno shvaćena ili interpretirana na pravi način! U tom slučaju radije šutim nego da kažem ono što mislim – kazala je u velikom intervjuu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti