Zvijezde priznale koje plastične operacije su imale: Operirala sam grudi i kajem se!

Piše: Redakcija

 

Rijetko glumice i manekenke govore o estetskim zahvatima kojima su se podvrgnule, a još rjeđe one bliske kraljevskoj porodici. Najhrabrije su priznale šta su korigirale na svom licu i tijelu. Kada su vojvotkinju od Yorka, nekadašnju snahu kraljice Elizabethe, na svadbi njene kćerke, princeze Eugenije pitali čemu može zahvaliti na mladalačkom sjaju, priznala je da je u prošlosti korostila botox, da odlazi na mezoterapiju, ubrizgava dermalne filere, te prakticira lasersko dizanje lica bez noža. Otkrivamo šta o plastičnoj hirurgiji kažu neke najpoznatije glumice i manekenke.

GWYNETH PALTROW: Plaši me odlazak pod nož, ali pitajte me kad budem imala 50, probat ću vjerovatno sve. Osim što neću više ubrizgavati botox, jer s njim izgledam ludo, poput Joan Rivers!”

View this post on Instagram

chrissy tigern

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

CHRISSY TEIGEN: Otvoreno sam se šalila o kozmetičkoj operaciji, pa sam rekla da je sve na meni lažno, osim mog zaštitnog znaka, obraza, oni su prirodni. Uradila sam liposukciju na rukama, na zonama ispod pazuha, ne kajem se, izuzev što se masa povratila.

NICOLE KIDMAN: Probala sam botox, nažalost. Pretjerala sam s dozama i morala sam da prestanem. Sada sam izvan toga. Konačno ponovo mogu pomjeriti svoje lice.

https://www.instagram.com/p/Bipes8cnv7o/

LINDA EVANGELISTA: Bila sam prva osoba koja je javno priznala da je ubrizgala botox, zbog čega je moja mama bila bijesna. Rekla sam joj: Mama, svo to rade, a onda je odgovorila: da, ali ne govore o tome. Dakle, ako sam tada rekla istinu da ga koristim, zašto bih lagala sada o tome?

SALMA HEYEK: Ne znam da li bih ikada se podvrgnula plastičnoj operaciji, trenutno je ne planiram. Zapravo, ne rizikujem mnogo kad je o ljepoti riječ, a mislim da je plastična operacija rizik. Apsolutno sam protiv botoxa naročito da ga rade mlade osobe, jer im govore kako nikada neće imati bore. Ali hoće, lice će pasti, i doze će morati biti sve veće.

GISELE BÜNDCHEN: Operirala sam grudi nakon dojenja djece, i žalim zbog toga. Moje tijelo su uvijek hvalili, ali sam u jednom periodu počela osjećati da ono više ne izgleda onako kako ga drugi vide, kao da živim u tijelu koje ne prepoznajem. Nosila sam široku odjeću jer sam osjećala nelagodu.

COURTNEY COX: Nakon što su mi se fileri otopili 2017.godine, naučila sam da prihvatim proces starenja, da će se lice i tijelo promijeniti. Uzaludno sam pokušavala da zaustavim da moje lice izgleda obješeno, i dobila sam lažni izgled. Morala sam prihvatititi promjene i shvatiti da mi fileri nisu prijatelji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti