Velike tajne omiljene javne ličnosti: Zaručnik je paravan za ludu ljubav prema jednoj ženi?

Piše: Redakcija

 

Poznata voditeljica Oprah Winfrey imala je veoma uzbudljiv privatni život, koji su obilježile lijepe stvari, ali i velike tragedije. Naime, ona je sa svega 14 godina zatrudnjela, a zatim i pobacila.

U životu je imala nekoliko ljubavnih abvantura, ali od 1986. godine  ljubi Stedmana Grahama. Zaručili su se 1992. godine, ali nikada nisu stali pred oltar.

Uprkos zarukama, i životu s muškarcem, za Oprah se već godinama šuška kako voli jednu ženu, a riječ je njenoj prijateljici Gayle King s kojom se druži od ranih 20-ih godina.

Ove navode, Oprah je komentirala samo jednom. 

– U našoj kulturi ne postoji definicija takve bliskosti između dvije žene, pa mi je jasno da ljudi žele staviti na naš odnos određenu etiketu, jer kako neko može biti toliko blizak, a da nije u seksualnom odnosu. Zar doista mislite da bi me bilo sram reći da sam gay? Dajte molim vas.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti