Stefan Živojinović progovorio o zasnivanju porodice: Ne bih mogao da podnesem činjenicu da mi roditelji daju pare za pelene

Piše: Redakcija

Kada je započeo muzičku karijeru, Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, se preselio u svoj stan. Ipak, smatra da još nije dovoljno samostalan da bi zasnovao sopstvenu porodicu, oženio se i dobio djecu. 

Iako njegova porodica može sve da mu omogući, pjevač ističe da to nije rješenje te da ne želi da zavisi od svojih roditelja. 

– Ono što prvo treba da uradiš jeste da si stabilan, ostvaren i da imaš finansijsku nezavisnost od roditelja, da ti možeš to sam da izguraš. Ne bih mogao da podnesem činjenicu da mi roditelji daju pare za pelene. Zato i ne razmišljam o tome, gledam da što više radim i ostvarujem, čak i van ovog posla. Koliko-toliko sam nezavisan, ali nije to-to. Uvijek je daj još, nije to pohlepa, ali prosto takve su ambicije, svako hoće najbolje za sebe – rekao je Stefan za “Scenu”. 

View this post on Instagram

Vidimo se veceras u @temperament.restaurant ❤️

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

U nedavnom intervjuu za “Azru”, otkrio je i trenutno nema djevojku.

– Trenutno sam sam, jer sam svu energiju usmjerio na karijeru i muziku. Nekoliko puta sam kazao da djevojka mora da poseduje neku energiju kako bi me privukla. Nemam neki određen tip djevojke, ali mora da zna šta želi u životu, da ima neki cilj, da je pozitivna i da nam je lijepo i kada pričamo i kada šutimo.

Pročitajte još