Moj mali: Turska glumica objavila simpatičnu fotografiju sa sinom

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih turskih glumica Nurgül Yeşilçay majka je tinejdžera Osmana Nejata. Često na društvenim mrežama dijeli zajedničke fotografije te pokazuje kako njih dvoje imaju sjajan odnos. Posljednjom objavom pokazala je da dijete koliko god godina ima, za majku je uvijek samo dijete. 

– Svugdje, u bilo kojoj dobi, moj mali! Ne, tinejdžer sam, s prijateljima sam, ne slušam! Ja sam majka – napisala je glumica. 

Podsjećamo, Nurgül je okončala brak o Osmanovim ocem, Cemom Özerom.

– U to sam vrijeme bila usred razvoda. Razmišljala sam kako ću se snaći s malim djetetom, kako će izgledati naš život. Nikada se u životu nisam bojala više nego tada. Danas, kada razmišljam o bivšem suprugu, jasno mi je da nismo bili jedno za drugo. Razlog nije, kako mnogi misle, u razlici u našim godinama, iako je bio stariji 17 godina od mene – ispričala je Nurgül.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti