Kylie Minogue iskreno: Slomio mi je srce, osjećala sam se zbunjeno i uništeno

Piše: Redakcija

U dokumentarcu o tragično preminulom Michaelu Hutchenceu, frontmenu grupe INXS, govorila je i poznata pjevačica Kylie Minogue, koja je s njim bila u kratkoj vezi, ali vezi o kojoj je pričao cijeli svijet. 

– Javnost je našu vezu doživljavala kao da je dobra djevojka u vezi s nekim mračnim dečkom i to je bilo prilično tačno. No, ja sam se s njim osjećala zaštićeno. Otvorio mi je potpuno novi svijet, a puno toga je bilo povezano sa zadovoljstvom. Sex, ljubav, hrana, droga, muzika, knjige… Šta god, on je htio sve isprobati. Kao njegova djevojka sam i ja probala mnogo toga. Probudio je moju želju da istražim svijet – rekla je ona. 

U periodu kada su bili zajedno, oboje su bili na vrhuncu karijere. 

– Osjećala sam se voljeno, ali i nekako tužno. Slomio mi je srce, osjećala sam se zbunjeno i uništeno. Kada me je ostavio, nije mi mogao dati nikakav razlog. Pričali smo o svemu. Sjećam se da je soba bila mračna, sve zavjese su bile spuštene, a on je bio na podu, klečao je i plakao. Je li to bilo zbog droge ili zbog stresa od posla, ne znam – rekla je ona i dodala da je dugo patila za njim. 

Podsjećamo, Michaela su pronašli mrtvog u hotelskoj sobi. 

Pročitajte još